Ursprungligen postat av Customizer
Jag käkar ofta på gatuserveringar och har aldrig blivit sjuk eller dålig av det

.
De 2 gånger jag blev magsjuk åt jag på
1: Rosies Diner på Del Pilar Street, Ermita, i början av 90-talet.
Åt en bananasplit

, och började spy innan jag hade hunnit äta upp den

.
2: Jollibee där jag tog en hamburgare som kom upp igen inom ett par timmar.
Tycker att detta är ett ganska gott betyg åt "streetfooden".
Självklart äter jag inte på de mest sjaskiga ställena men om de har gott om kunder och maten är nygjord och varm brukar det inte vara några problem.
Håller med dig, själv har jag aldrig blivit sjuk av streetfood (trots att jag åt det 1-2 ggr per dag) men fick däremot ränneskita efter att ha ätit på ShakeyŽs (första , sista och enda gången). Fick också nån parasit av kall lever som jag åt på en "riktig" restaurang. Annars är det väl vattnet i bushen som är problematiskt. Man är ju lite snål så varför lägga ut 30p på en C2 när det finns icewater på plastpåse för 1p. Fick ångra det ett par gånger.