Tjejens bror blev besviken pa varan jul vi hade och ville ha nagot extra till nyarsfirandet..... ett grillat grishuvud dar allt utom benet och tanderna ats upp.
Nar vi grillade huvudet utanfor grinden samlades 20-30 personer bara for att kanna dofterna nar den otroliga delikatessen grillades.
Ursprungligen postat av Arvid-Kriklund
En annan sak som förvånade mig lite var maten. Det verkar som om filippinare absolut ska äta upp hela djuret. Räkor äts gärna hela med skal och allt, och när jag gick fram till en buffe så upptäckte jag till min glädje att det fanns något där som jag kände igen förutom ris. Jaba kyckling! Mums fillibabba... fyll tallriken! Hum.. ovanligt seg kyckling? Då blev jag upplyst om att det jag tuggade på var kycklinghallsar. Fiskhuvuden skulle man tydligen även käka. Jag slog ifrån mig allt sådnt där, och fick lite kritik för det, men jag menar så här. Jag skulle bara vara där en kort period och varför skulle jag då förstöra denna korta vistelse med äckliga exprement? Jag åker inte till Filippinerna för att proväta fiskhuvuden, det kan jag väl göra här hemma i så fall?