2012-08-28, 17:48
Spackelackan
Ursprungligen postat av Helle031
Köper aldrig hamburgare i gatukök och ytterst sällan på BK / Donken utan äter hemmagjorda hamburgare hemma eller på pub/restaurang.

Kan du svara på varför ni inte har riktig kebab i Stockholm när du ändå är i tråden?

Ingen aning då jag som sagt sällan äter sådant. Den enda gången jag har ätit kebab där nere så var köttet av samma trista typ som här uppe, men såsen var nån sorts rosa historia som mest smakade köpemajonnäs blandat med cayennepeppar. Ingen höjdare enligt mig.

Skall tilläggas att jag inte har den blekaste om huruvida denna rosa sås är standard där nere, eller om även sillstryparkebabturkar för det mesta serverar sina kebaber på det sätt som är vanligast här uppe; med nån röd tomatsås i olika styrkegrader samt någon sorts vitlökssåsvariant.

Om så är fallet så kanske smakskillnaden beror på att de göteborgska kebabturkarna håller en annan diet, och därför så ger deras svettdroppar mera smak efter att de generöst har droppats ned i kebaben? Litet extrakrydda så att säga