2013-02-12, 19:41
Ursprungligen postat av frisk83
Hej hej, har idag haft en intervju på 50 min som hovmästare i norra norge, och vilken intervju! Har aldrig blivit så grillad ever på en intervju, är dem alltid så hårda på intervjun i Norge? Ja kunde svara på det mesta men vart helt ställd på vissa frågor, som ja anser det är det en helt vanlig resturang, men som intervjun var lät det som Franska matsalen på Grand hotel i Stockolm hehe.
Det här var via ett bemmanings företag så ja fattar dem vill ha den rätta!
Han ville ha lite referenser skickade iväg ett par som jag känner mig ganska säkra på, det är ju inte heller direkt vanligt i sverige då man oftast "prov jobbar"
Ja man få hoppas på det bästa.
Någon som vet vad man kan få ut som hovis i Norge??
Söker runt hela Norge och det är riktigt sant att man får svar sjukt fort av vissa man söker hos =)
Så snart hoppas jag också att få ta del av det norska lönerna


Tja en kock har en ingångslön på 150 norska i timmen. Är du hovmästare kan du säkert bättra på det ganska bra.
Du kommer säkert att lyfta iaf en 13-17000 efter skatt i månaden om du jobbar mycket och har bra erfarenhet samt förhandlat till dig en bra lön. Som souschef så fick jag 18-19 efter skatt och som kökschef hamnat lite över 20.. Hoppas att du får jobbet. Bara att skrika sen när du tjänar norska pengar och vill bränna dem på lite gott öl..