Uberstark.
Coolt att du blev positiv överraskad.
På din fråga om vad du ska uppleva på landsbygden är min rekommendation ekoturism i de norra delarna av Rumänien. Även vandring i Karpaterna samt utflykt i Donaudeltat är att rekommendera.
Om du åker till Rumänien i sommar så åk till Mamaia. Nattlivet är grym där under juli och augusti.
Från och med juni kommer det finnas direktflyg mellan Stockholm-Bukarest så Rumänien kommer närma sig Sverige.
Jag brukar ofta laga mici. Smaken är som baken men jag blandar nöt- & lammfärs. Jag brukar lägga i lite extra stark krydda och vitlök. Bikarbonat löst i vatten är en annan viktig ingrediens. Viktigaste punkten enligt mig är att man kokar lammben med fett och märg i vatten. Vätskan från lammbenen ska man hälla i färsblandningen och röra om ordentligt med gummihandske. Det är denna vätska som gör att mici-en blir saftiga. Utan denna vätska blir mici-en torra. Tänk även på att mici-en ska grillas/tillagas i jätte hög temperatur. Att tillaga mici hemma på en vanlig köksspis duger inte.