Ursprungligen postat av Roger Pontare
Ingen fotboll då med andra ord.
Jag har också försökt på El Bulli, dom tog emot bokningar för 2006 i Oktober(tror jag det var) men det var redan fullt för 2006. Dom svarade att man kan ringa samma dag eller ett par dagar innan för att kolla avbokningar, då hade man en chans. Känner en kille som jobbar för deras catering, ska se om han kan göra nåt, antagligen inte.
Portvin och portugisiska ostar är inte fel, deras ost är riktigt god, snarlik den spanska men dom har en hel del krämiga hårdostar. Och portugiserna är bra på engelska, det kan underlätta en del också. Inte som fransmän och spanjorer.
Nej, fotbollen får man spara tills en annan gång....
Japp, jag kontaktade dem i oktober, men det var tji. Kan din polare fixa ett bord åt dig den vägen vore det ju kanon. Själv får jag försöka få ett bord till 2007, jag vill nämligen ha svar på om experimentellt kök kan mäta sig med traditionell gastronomi. Funderar på att starta en tråd där detta diskuteras, eller också spelar jag bollen till vem som helst som vill starta en liknande
Jag har inte smakat mycket portugisisk ost, ingen jag lagt på minnet i a f, det var mest portugisiska edamer-kopior på hotellet på Madeira jag bodde på, men bland de spanska gillar jag manchego som jag fick på en tapastallrik på en trevlig restaurang i Puerto de la Cruz på Teneriffa i fjol vid den här tiden.
Portvin är jag dock, liksom Madeira förtjust i.