Hummer speciellt har jag val svart att tanka mig ar billigt nagonstans om det ar pa riktigt.
Michelinrestauranger eller hotellrestautanger (riktiga hotell, som Hilton) kan ju oxa forsakra om att maten ar till viss grad god och dyr.
Men, annars, kaka ute e billigare och enklare an att kaka hemma i thailand, sa ja, aven om man blivit snal vilket man latt blir i thailand efter ett tag far man inte glomma bort att typ 50 baht ar vad det kostar, aven for lokalbefolkningen.
Allt darifran o upp ar dyrare av en mangd anledningar, antagligen en eller alla av foljande (samt icke namnda anledningar) - hyra, utrsustning, ravaror, skillz, fame, och antalet anstallda.
Ursprungligen postat av Horknullarn
Sugarhut låter bekant.
Grillade räkor, lite hummer och annat smått och gott.
Det jag menar med min post är att det i princip går att äta hur billigt som helst. Och hur dyrt som helst.
Biran där har jag för mig gick loss på 270 baht för en Chang. Medans på buakaho är det svårt att hitta någon dyrare öl än 70 baht om man inte ska in på gogo