Ursprungligen postat av Headshrinker
Å andra sidan smakar ju era pizzor och kebab skit. Kebabsås klarar ni heller inte att göra.
Smaken är som baken. Kebaben i Sillstrypersta har jag ingen åsikt om då det är väldigt sällan jag äter sånt, men när det gäller pizza så håller jag inte med dig alls!
I Stockholm så kan jag ge dig namnen på en hel rad pizzerior med helt makalösa pizzor. I Göteborg så kan jag endast peka ut två halvbra. För rättvisans skull så medger jag att undertecknad har en rätt så mycket större erfarenhet av stockholmska pizzerior än av göteborgska, men utav alla de 15+ pizzerior jag besökt i byn så är det endast två stycken som får godkänt av mig. En pizzeria vid Chalmers, och en liten undangömd pizzeria vid foten av Ramundberget nära Wieselgrensplatsen.
Att göra egen deg samt att koka egen tomatsås verkar de flesta göteborgska pizzaturkar vara för fina för, och resultatet blir tyvärr därefter. Dessutom så verkar dem ha en förkärlek till en märkligt plastig ost som inte smakar så mycket. För rättvisans skull så måste jag ju också medge att det finns många kassa pizzerior i huvudstaden med, men om man jämför hur många dåliga pizzerior det finns gentemot bra sådana, så är trenden bra mycket positivare här uppe.
För att gå tillbaka till hamburgarna: Vad fan är poängen med uppvärmda, förstekta hamburgare förresten? Folk där nere brukar ju pika oss stockholmare för vår stressade tillvaro, så det kan ju inte vara tidsbristen som ligger bakom? Då borde man ju oftare se detta fenomen här uppe med?