2012-08-08, 07:17
Lordshin
Kinesisk matlagning känns inte så avancerad, typ 90% av maträtterna (siffra tagen ur luften) är ju typ bara hackade ingredienser slängda i wooken..
Däremot är det mesta gott!

Den vidrigaste rätten jag fått in var nån hink med slaktavfall, typ gristarmar å annat äckel.
Det konstigaste jag ätit (enligt mitt tycke) är nog kycklingfötter, smaken är okej, men det river lite obehagligt i halsen.
Hund är helt okej (koreanskt grillhak åt jag det på, så kanske inte räknas som kinesisk mat).
Sen finns det en rätt som heter typ torr skål/gryta med ank huvuden, vilket är typ en hög klyvna ankhuvuden där man sitter med plasthandskar och gnager kött och hjärna, faktiskt var smaken helt okej,lagom kryddat, men mätt blir man ju inte
Har testat sichuan mat nån gång med, men det var för starkt, gick inte att äta typ