2012-10-27, 14:27
chulieee
Man kan trycka i sig alla mojliga ackligheter som vi egentligen tycker ar rens och bor slangas, kycklingfotter, tarmar, fiskhuvud (lax), men vill man ha tag pa fileerna fran laxen ar det fan sa mycket svarare. Vart tar allt det goda vagen? Jag blir galen, man tanker till exempel, fan vad gott det skulle vara med kokt lax och potatis ikvall, sa gar man och kollar, fragar efter lax, jaha, ett javla huvud ar vad de saljer, samma med t.ex. oxkott, var finns den dar mora, saftiga, tjocka, feta entrecoten? Brukar finnas en del ackligt kott som de kallar niupai som ar marinerat, men skivorna ar ju for tunna och oftast ar kottet otroligt segt...

Och fisken de ater? Det ar ju mestadels ackliga insjofiskar fulla med ben, sant som man fick pa kroken i an nar man var liten men som foraldrarna sa var oatligt. Mort och id, fyfan.