Ursprungligen postat av faffner
alla recept pa bostongurka ar i princip samma
"
Tärna lökarna och paprikorna. Häll över kokande vatten och låt stå i 10 minuter. Häll av vattnet. Tärna Västeråsgurka och äpplet. Blanda ättika (24%), vatten, socker, salt och senapsfrön och koka upp. Lägg i de tärnade grönsakerna. Koka på svag värme utan lock ca 15 minuter. Rör då och då. Rör ut pepparrot i lite av massan och rör sedan ner den i grytan. Häll upp i galsburkar och förvara svalt.
"
Vad f-n är detta Faffner
Jag trodde du var en riktig karl men när man läser detta får man intrycket att du är en liten kökshynda med förkläde som villigt delar recept med dina systrar
Skämt åsido så har jag stor förståelse för att mycket kretsar kring mat när man befinner sig där nere.
Det är lika för mig även om jag tycker att jag saknar den Svenska maten mindre för varje gång jag reser ner.
När och om jag flyttar ner blir nog mitt första projekt i köket att baka lite grovt bröd så min slipper deras vedervärdiga "Tasty":'( .
Ha det bra