Ursprungligen postat av KhunMoo123
Det handlar inte om ett höftande av ingredienser,det handlar om processtiden+ jäsningen,vilket i vissa fall varierar,vilket jag åxå skrev tidigare (dom vill i vissa fall ha ut produkten fort)
vilket åxå ger en svagare alkostyrka
jag och polare har suttit och druckit chang i våra dagar och att säga att det inte existerar en nämnvärd skillnad är ute och cyklar eftersom vi alltid har haft samma symptom på changen beroende på *styrkan*
men detta är ju som vilken myt som helst tro det eller ej alla har vi våra aningar
Jag har svårt att tro att man skulle tappa ölen tidigare i jäsningsprocessen, av den orsaken att man vill ha ut produkten snabbare på marknaden, det är ändå ett mångmiljardbolag vi pratar om...
Kom gärna med lite mer vetenskapliga belägg, såsom laboratorietester så ska jag gladeligen tro på dig, och bekänna mina fel, men att man har sina egna och dryckespolarens "symptom" som referens räcker inte..