Ursprungligen postat av NickeNickname
Oftast är det väl polare mm som drar med sig senapssillen löksillen mm så där är nog knappast kvalitet i skillnad,Snaps finns väl för både Aquavit och Harrys att införskaffa till i princip samma peng
Det som KANSKE skilljer är nog klientelet,men för min del är det skit samma att sitta med Norska Helge Som är multimiljonär i matvarubutiker i Norge (som jag har gjort) som Svenne banan från en ort man aldrig hört talas om på Harrys, skillnaden är inte så stor egentligen om man inte räknar
Jag hoppas att restauranger nu för tiden tagit sig längre än att förlita sig på "polare som drar med sig sillburkar" till Thailand
Jag har dock ingen aning om det fortfarande är så, men det känns väldigt luffigt.
Det serveras mer än sill, och kvaliteten på maten är bättre på Akvavit. Klientelet struntar jag allt som oftast i. Man sitter ju ändå med ett lass polare vid ett fullsatt långbord.
Ursprungligen postat av andygoop
SBD Rayong har det mesta.
Det importeras containers varje månad.
Det finns ett Danskt bageri vid soi 7 Jomtien som beställer lite mer än torrjäst hit...
Från Olearys kommer helt riktigt mycket av maten. Bland annat den svenska midsommarfesten i Bangkok har fått bland annat sin sill från Olearys.
Ursprungligen postat av NickeNickname
Visst finns det , eller vad menar du med "inte allt"Ikea har en hel del
Min lokala butik i Pattaya har Estrella Jordnötsringar Ostbågar mm ,wasa knäckebröd mm
Och dom är alla förmodligen importerade av Olearys.
IKEA har inte alls mycket mat längre läste jag alldeles nyligen. Dock inte varit där på länge, så jag kan inte säga något om sanningshalten i det påståendet.