Frågan är om man skulle klara sig på en Svensk husmanskost (tja eller nordisk kanske) i BKK, jag vet att det finns en skola som drivs av en Svenska i BKK så det finns även tillgång till kockar som kan lite redan.
Den skulle mera rikta in sig på expats osv som ledsnat på lis och nudlar. Kanske köra lite av de traditionella grejjorna som midsommar med sill och nubbe, påsk, jul (tja det vetefan) osv.
Komplettera med ett event (lite mat som kanske tar längre tid att laga) fre/lör dvs en dag i veckan med förbokning (så man inte gör för mycket/för lite) + såklart vid idrottsevenemang tex Swe/Fin i ishockey.
Men hålla ner antalet rätter till 3-4 per land, lite smörrebröd, pannbiff med lök eller korvsoppa.
Komplettera med att sälja inlagd gurka, knäckebröd, kaviar, finsk grillkorv med riktig senap osv.
Själv skulle man vara manager (sånt får väl fahranger jobba med) och mer övervaka, gå runt och snacka med kunderna osv.
Snubblade över en "gotlands restaurnag" på samui 1995, beställde svensk frukost till nästa dag men killen som drev det (50% thai) hade tydligen varit ute kvällen innan så det blev ingenting av den frukosten.