Jag var mer orolig över vad isen dom slänger i allt om man inte ser upp är tillverkad av.
Min mage och kranvatten går inte alls bra ihop. Antar att det går att spara nån batting (för restaurangen) på att frysa isen själv även om jag såg vad jag tror var en isfabrik i Jomtien, men ska dom nu släpa dom på backen så vill jag fortfarande inte ha dom i drycken.
Skulle det vara metanol i drickat så skulle det vara allmänt känt.
Och det skall till mirakel för att destillera (förutom en mycket mycket liten del) metanol ur nåt som innehåller etanol. Det går kanske kemiskt att få till det, men det är inte nåt jag antar någon som vill ha återkommande kunder gör i alla fall.
Så jag vidhåller att om dom själv dricker det så är det inga problem.
I annat fall varför chansa, en kvarting kostade väl under 200B och den räcker ett tag. Kanske mest pga av smaken som inte är den bästa...
Nån lurade mig på första resan att blanda ut mekong med cola så den skulle bli bättre...
Blev bara mer...